Hvem er vi?

Vårt Arbeidsområde omfatter alt innen Betong , stål og trearbeider. Med ekstra tyngde på betongarbeider.

Fra vår base i Vanse, disponerer vi alt nødvendig utstyr og maskiner for utføring av ulike typer forskaling, kjerneboring, betongsaging, murer-, tømmer- og snekkerarbeid. Kundegruppen omfatter både privat og offentlig sektor,  enkeltpersoner, privatebedrifter, næringslivskunder og kommunale foretak.

Våre 20 medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid, små prosjekter og totalentrepriser. Vi har næringsbygg som spesialitet, men har utført en rekke oppdrag for offentlige skoler og barnehager i distriktet. Lista Bygg har også gjennomført flere leilighetsprosjekter i egen regi.

Med en årlig omsetning på 30-50 millioner, er Lista Bygg en seriøs og lønnsom bedrift. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av entreprenørtjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for leverandører og byggeledere.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Listabygg en sentral aktør i distriktets entreprenørbransje.

Som sentralgodkjent entreprenør, er vi både ansvarlig prosjekterende, utførende og kontrollerende for anlegg, konstruksjoner og installasjoner.

Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Lista Bygg ble anerkjent for sitt arbeid i 2001, vi ble belønnet med Byggeskikkprisen for vårt 1400 kvm store leilighetsbygg i Vanse.

Slagord

Alt i tre og betong - Din lokale entreprenør

Jan Richard Johannessen

Daglig Leder


Daglig leder

Jan Richard Johannessen

Tlf: 924 80 740

Styrets leder

Egil Arne Johannessen

Tlf: 924 80 740

Snekker formann

Roar Rosåsen

Tlf: 93210242